Snabblänkar

PCF SYDs nya hemsida

Ny hemsida

Prostatacancerförbundet har, med hjälp av Föreningssupporten, tagit fram en ny hemsida som även våra patientföreningar kan använda sig av.  Så även PCF Syd.

Under ett utbildningspass 12 augusti, en s.k. webb-workshop, i Föreningssupportens regi, presenterades den nya sidan för ett antal föreningar i södra Sverige.  Förbundets mål är att inom kort alla patientföreningar skall ha samma utseende på sina webbplatser och kan använda samma teknik.  Alla föreningar får då även automatiskt tillgång till Förbundets nyheter, artiklar och länkar.

Fr.o.m. nu går det att öppna PCF Syds nya sida via följande (tillfälliga) länk:

PCF Syds nya hemsida.

En del arbete återstår för att fräscha upp innehållet och för att lära oss hantera hemsidans nya möjligheter.  Under hösten och vintern kommer vi att informera er, medlemmarna i PCF Syd, närmare om detta.

Ha en bra höst och ta det försiktigt när ni rör på er i dessa Corona-tider.

Ordf. Janne Augustin